نمره 9 در آزمون اسپیکینگ

چگونه در آزمون اسپیکینگ نمره 8 یا 9 بگیریم؟

آزمون اسپیکینگ آیلتس

چگونه نمره 8 یا 9 بگیریم؟

در کلاس های آیلتس، بیشتر زبان آموزان نگران این هستند که چگونه باید در این بخش آزمون موفق شوند.

آزمون اسپیکینگ یک آزمون مصاحبه حضوری و informal است که توسط یک اگزمینر برگزار میشود. این آزمون برای هر دو گروه آکادمیک و جنرال یکسان می باشد.

این آزمون به 3 بخش تقسیم می شود و بر اساس 4 فاکتور Pronounciation, Vocabulary, Grammar, Fluency سنجیده می شود.

5 نکته مهم درآزمون اسپیکینگ

  1. هرروز اندکی انگلیسی صحبت کنید:

    این یکی از ویژگی های مشترک تمامی زبان آموزان موفق ماست. بهتر است که هرروز اندکی تمرین کنید و مهارت های خود را به مراتب بهبود دهید به جای اینکه فقط هنگامی که کلاس دارید انگلیسی صحبت کنید و کل هفته در حال فارسی صحبت کردن باشید

  2. اگر سوالی را در آزمون متوجه نشدید از Examiner بپرسید:
    آزمون اسپیکینگ آیلتس به گونه ای طراحی شده است که مانند یک گفتمان نرمال باشد پس شما اجازه دارید اگر کلمه ای رو در سوال متوجه نشدید از examiner بخواهید بیشتر توضیح دهد. به شیوه زیر می توانید اینکار را اینجام دهید:

    “I’m sorry, can you tell me what ‘X’ means”

    همچنین میتوانید از او بخواهید کل سوال را برایتان تکرار کند:
    “sorry, would you please repeat the question”

    به خاطر داشته باشید نمیتوانید از او بخواهید کل جمله را برایتان ترجمه کند.

  3. 24 ساعت پیش از آزمون اسپیکینگ Warm-up کنید.
    همانند یک ورزشکار که قبل از یک مسابقه نیاز به گرم کردن دارد متقاضیان آزمون آیلتس نیز باید قبل از آزمون یک warm up داشته باشند تا بهترین نتیجه را بگیرند.

    به همین جهت شما باید 24 ساعت قبل از آزمون خود ، بنویسید، صحبت کنید و به پادکست های انگلیسی زبان ترجیحا با لهجه بریتیش گوش کنید.

  4. جواب کامل دهید:
    پاسخ  Yes,No در آزمون اسپیکینگ  آیلتس قابل قبول نیست زیرا شما باید به ممتحن نشان دهید که سطح زبان شما بالاست و توانایی برقراری ارتباط با او را دارید.
    اگر خیلی کوتاه پاسخ دهید ممتحن نمی تواند سطح زبان شما را ارزیابی کند. بنابراین باید تا حد امکان پاسخ های خود را توسعه دهید.
  5. اشتباهات خود را تصحیح کنید:
    همه ی انسان ها در حین صحبت کردن اشتباهات کوچک گرامری یا کلمه ای مرتکب خواهند شد به خصوص زمانی که تحت فشار و استرس آزمون باشند. 

    اگر شما اشتباهی در اسپیکینگ خود داشتید بهتر است آن را درست کنید. در این صورت به اگزمینر این پیام را می دهید که شما به گرامر و Vocabulary خود اشراف کامل دارید.

    پس اگر کلمه ای را به اشتباه گفتید بگویید “Sorry” و برگردید و جمله ی صحیح را بیان کنید.

IELTS SPEAKING PART 1

پارت 1 سوالاتی راجع به شماست.

در پارت 1 آزمون اسپیکینگ Examiner سوالاتی رایج در رابطه با شخص شما خواهد پرسید. این بخش حدود 4 الی 5 دقیقه به طول می انجامد. از طریق لینک زیر می توانید موضوعات رایج و نمونه سوالات و پاسخ های Band 9 را مشاهده کنید.

همچنین در این بخش میتوانید نحوه توسعه و Expand کردن پاسخ های خود را در پارت 1  مشاهده کنید.

IELTS SPEAKING PART 2

این پارت با عنوان “Cue Card” شناخته می شود.

در این بخش به شما یک برگه داده می شود که درآن یک سوال مطرح شده است. در این بخش یک دقیقه زمان خواهید داشت تا در مورد آن سوال فکر کنید و نوت برداری کنید و سپس بین یک الی دو دقیقه به صورت مونولگ باید صحبت کنید.

در این بخش می توانید نمونه سوال و پاسخ Band 9  آن را مشاهده کنید.

جهت یادگیری استراتژی لازم برای پاسخ گویی به سوالات پارت 2 اسپیکینگ  میتوانید دوره را از اینجا تهیه کنید.

IELTS SPEAKING PART 3

سوالات پارت 3 آزمون اسپیکینگ بیشتر انتزاعی می باشد.

در این بخش سوالاتی که مطرح می شوند در ارتباط با سوال پارت 2 شما می باشد و در این بخش شما این فرصت را خواهید داشت که پاسخ های خود را به اندازه کافی Expand کرده و سطح زبان خود را به اگزیمنر نشان دهید. 
در این بخش به طور میانگین نیاز است که حدود 50 ثانیه برای هر سوال پاسخ دهید و این بخش حدود 4 الی 5 دقیقه به طول می انجامد.

در پکیج آموزشی ویوا، به طور کامل نحوه پاسخ گویی به سوالات پارت 3 آموزش داده می شود. جهت تهیه دوره کلیک کنید.

IELTS SPEAKING Practice

روش های بسیار زیادی برای تمرین اسپیکینگ وجود دارد. نکات زیر را حین تمرین به خاطر داشته باشید.

  1. نگذارید نداشتن پارتنری برای تمرین شما را از این مهم بازدارد. خود به تنهایی نیز می توانید تمرین کنید. جلوی آینه صحبت کنید یا صدای خود را ضبط کنید و سعی کنید آن را مانند یک معلم تا جایی که امکان دارد تصحیح کنید.
  2. حین تمرین برروی 4 فاکتوراصلی برای نمره دهی (Marking Criteria) توجه کنید. در اینجا می توانید فایل PDF آن را دانلود کنید.

در دوره اسپیکینگ ما به تشریح به این 4 عامل پرداخته و نحوه نمره دهی ر این بخش ها توضیح داده می شود.برای دسترسی به دوره میتوانید از اینجا خرید کنید.

توجه داشته باشید تنها این 4 عامل مهم هستند و به سایر نکاتی که در جاهای مختلف می بینید توجه نکنید.

   3. تمرین کردن بدون دریافت فیدبک نتیجه ای در پی نخواهد داشت. جهت آماده سازی برای آزمون اسپیکینگ شما باید نقاط ضعف خود را شناسایی کنید و جهت تبدیل آنها به نقاط قوت خود اقدام کنید.

   4. لینک های زیر از وبسایت British Council می باشد که سوالات واقعی آزمون اسپیکینگ رابه شما جهت تمرین در منزل ارائه می دهد.

Practice Part 1

Practice Part 2

Practice Part 3

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است